Volvo Construction Equipment, Hallsberg

Volvo Construction Equipment, Hallsberg

För vägbeskrivning till vår fabrik >>

Vad tillverkas på fabriken i Hallsberg?

I Hallsberg ligger vår huvudfabrik för tillverkning av hytter och andra systemkomponenter till Volvos anläggningsmaskiner såsom ramstyrda dumprar, hjullastare och grävmaskiner. Utöver hyttsystem tillverkar vi tankar för olja och bränsle till olika typer av anläggningsmaskiner. Vår produktionsprocess består av svets, målning och montering. Vi är cirka 340 medarbetare som arbetar i Hallsberg och tillsammans producerar vi i snitt en hytt var 20:e minut i vår fabrik.

Hur är det att jobba hos oss?

Vi har en god stämning i vår fabrik med stor trivselfaktor och vi visar varandra omtanke. Vi har hög standard på arbetsmiljön då vi arbetar med fokus på ergonomi och minimering av trucktrafik.

Vill du söka till Volvosteget i Hallsberg?

Härliga Hallsberg är en arbetsplats för dig som vill lära dig nya saker, utvecklas och vara delaktig i fabrikens jobb med att leverera komponenter till världens bästa anläggningsmaskiner.

Var får du praktisera?

Våra Volvostegsdeltagare får praktisera inom montering, måleri, underhåll, teknik och logistik.

Hur ser fördjupningsveckorna ut?

Under fördjupningsveckorna fokuserar du antingen på Montering med inslag av logistik eller Teknik med inslag av logistik.

Vad lär du dig på Volvosteget?

Du kommer får lära dig montera, att arbeta i lag, hur man jobbar med förbättringar, köra truck och mycket mer. Du kommer få truckutbildning samt travers- och lyftdonsutbildning genom Volvosteget!
Efter Volvosteget kan du ta jobb inom industrin och jobba med till exempel montering, logistik eller på en måleriavdelningen.