Ansökan

Välj den ort du är intresserad av och klicka på länken nedan med ortens namn. Om du vill söka till Volvosteget på flera orter måste du göra en ansökan till varje ort via länkarna nedan.

VIKTIGT! För att ansökan ska vara fullständig måste du bifoga:

Gymnasiebetyg Bifoga en kopia av examensbeviset du fick när du tog studenten. Examensbeviset skall visa antalet poäng du har läst, underskrift från rektorn och om du har läst ett fullständigt eller utökat program.

Intyg från arbetsförmedlingen: Bifoga en kopia på ett aktuellt intyg från i år utfärdat av Arbetsförmedlingen som intygar att du är inskriven hos dem. Detta är ett speciellt dokument som heter ”Intyg inskrivning på Arbetsförmedlingen”. Be din handläggare på Arbetsförmedlingen skriva ut det till dig.

Gör så här när du klickat på den ort du är intresserad av!

  • Ladda upp ovan dokument under ”Bilagor” när du fyller i din ansökan. Se till att ha dina filer redo för uppladdning i din dator innan du sätter igång! Har du inte tillgång till en scanner går det utmärkt att ta en bild på dessa med din mobil. Systemet tillåter de flesta filformat.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen får du först spela in en kort videointervju och får då ett mejl med länk och instruktioner i början/mitten av september. Går du sedan vidare till nästa steg blir du kallad till personlig intervju på den anläggning du har sökt till. Dessa intervjuer kommer hållas i mitten/slutet av september. Alla kandidater, oavsett om man går vidare eller ej får besked senast i mitten/slutet av oktober. Utbildningen startar måndagen den 4 november, 2019.

  • Kom ihåg att hålla koll på din mejl när du har gjort din ansökan!

Sök här! Ansökan är öppen från den 12 augusti till den 8 september.

Arvika
Borås
Braås
Eskilstuna
Göteborg
Hallsberg
Köping
Skövde
Umeå
Vara