Ansökan

ansokan_oppen_2016

Välj den ort du är intresserad av och klicka på länken som gäller för respektive ort. Tänk på att om du vill söka till Volvosteget på flera orter så måste du göra en ansökan till varje ort via länkarna nedan.

VIKTIGT: För att ansökan skall vara fullständig behöver du bifoga en kopia på gymnasiebetyg samt ett aktuellt intyg från Arbetsförmedlingen om att du är inskriven där (ett speciellt dokument som Arbetsförmedlingen utfärdar). Dessa laddar du upp under ”Bilagor” i din profil när du fyller i din ansökan. Se till att ha dessa filer redo för uppladdning i din dator innan du sätter igång! Har du inte tillgång till en scanner går det alldeles utmärkt att ta en bild på dessa med en vanlig kamera eller smartphone. Systemet tillåter de flesta filformat.

Ansökan är öppen 1 augusti till 2 september. Om man går vidare i rekryteringsprocessen får man först göra en videointervju och får då ett mail med en länk till verktyget i början/mitten av september. Går man sedan vidare till nästa steg blir man kallad till personlig intervju på den fabrik/anläggning man har sökt till. Dessa intervjuer kommer hållas i mitten/slutet av september. Alla kandidater, oavsett om man går vidare eller ej får besked i mitten/slutet av oktober. Utbildningen startar vecka 45, 2016.

Sök här!

Arvika

Braås

Eskilstuna

Flen

Göteborg

Hallsberg

Köping

Skövde

Umeå

Vara