• Sofie/Emma

    Går Volvosteget hos:
    Volvo Group Trucks Operations, Tuve (Göteborg)
    Född: 1992 och 1995

    Från teknik- och musikintresse till nyfikenhet och överraskningar

Till blogg

Oasen

Oasen är en plats i fabriken där det är som en liten djungel, som jag själv brukar kalla det. Där finner man palmer, växter och en damm. I dammen simmar det koi-karpar och vattensköldpaddor. Det finns olika platser där man kan sitta och det finns tillgång till mikrovågsugnar och vattenmaskiner så man kan äta frukost, lunch och fika där.

Drakenius är dem som var med och gjorde oasen. Jag kommer använda några bilder som är deras att lägga upp i detta inlägget, då varje gång jag besökt oasen är det fullt av folk, vilket gör det svårt för mig att få neutrala kort på oasen utan folk. Men om det önskas så tar jag gärna bilder på hur det ser ut en vanlig dag i oasen!

Här kommer en liten samling av bilder på oasen:
volvvvoo 013

oasennn

oaseeeeeeen

oasenn

oaseen
(Drakenius bilder finner ni på hemsidan: www.drakenius.se)

/Emma, Tuve fabriken i Göteborg

Comments are closed.